Richtingbepaling.
Wat wilt u met een interieur of stand bereiken? Het formuleren van de project doelstellingen.

Briefing
Welke informatie moet een ontwerper allemaal krijgen om een passend ontwerpvoorstel te kunnen maken? Vanuit de project doelstellingen (= wensen van de klant) stelt FitsDesign een briefing op waar een ontwerper mee uit de voeten kan; helder en zo compleet mogelijk.

Budget
Hoeveel geld is er nodig om de gestelde doelen te realiseren? Het vooraf vaststellen van een realistisch budget is een essentieel onderdeel van de briefing. FitsDesign heeft ruime ervaring met dergelijke producties en kan een realistische voorcalculatie maken van de kosten van uw stand, interieur of display.

Design
Wat is een geschikte ontwerper voor dit project? FitsDesign beschikt over diverse ontwerpers, architecten en adviseurs. Afhankelijk van het soort opdracht selecteren we een vormgever die vanuit zijn/haar ervaring en expertise garant staat voor een passende ruimtelijke vertaling van uw ideeën.

Beoordelen van ontwerpen
Beantwoordt dit ontwerp aan de briefing? Kan dit ontwerp binnen het gestelde budget ook daadwerkelijk worden gerealiseerd? Het beoordelen van ontwerpen op functionele en esthetische criteria en op technische en budget-technische haalbaarheid.

Grafische uitingen en multi media
FitsDesign beschikt over een grafische vormgever die logo's, foto blow ups en andere grafische uitingen op verantwoorde wijze en conform klanthuisstijl integreert in een stand of interieur. Ook een multi media / internet ontwerper hebben we in eigen huis.